Leden kijken terug op heerlijke rondvaart 'Reuzen in het Veen'

donderdag 29 juni 2017

Marente-leden genoten dinsdag 27 juni jl. van de prachtige rondvaart 'Reuzen in het Veen'. De Olympia van Groene Hart Cruises voer via de Kagerplassen naar Burgerveen voor een tocht door de drijvende tuinen van Aalsmeer. In het Westeinderplassengebied komt de laatste jaren weer verrassend veel zoetwater Meerval voor, de reuzen in het Veen.

Tijdens de vaart werd een heerlijk kopje koffie en gebak geserveerd en werden de marente-leden door de kapitein geïnformeerd over de bezienswaardigheden. Rond lunchtijd meerde de Olympia af bij Palingrokerij Eveleen voor een vrijblijvend bezoek. Hier werd door menig bezoeker een broodje vis veroberd en de palingrokerij bekeken.

De deelnemers vonden het heerlijk om er samen opuit te gaan. Veel gasten genoten aan dek van het bijzondere landschap en weids uitzicht. 'Het was heel fijn, een mooie tocht en prima service' vertelde mevrouw Zwanenburg uit Katwijk. Ook mevrouw Heelvelt uit Voorhout heeft genoten van het vele water en de dansende rietkragen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Benieuwd hoe het was? Bekijk de foto's op www.facebook.com/Marentezorg en proef de sfeer.

 

 

 

Alle nieuwsberichten