Leidse Ouderengeneeskunde Dagen

maandag 19 juni 2017

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vinden de Leidse Ouderengeneeskunde Dagen plaats in de Stadsgehoorzaal Leiden. Marente organiseert deze dagen in samenwerking met ouderenzorgorganisatie Topaz, LUMC (afdeling Ouderengeneeskunde, Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde), Leyden Academy on Vitality and Ageing en Boerhaave Nascholing.

Woensdag 27 en donderdag 28 september 2017
Stadsgehoorzaal Leiden

Vorig jaar was het congres met bijna 400 deelnemers per dag een groot succes. Tijdens deze tweedaagse nascholing over ouderengeneeskunde beschouwen we de ontwikkelingen vanuit zowel ziekenhuis, verpleeghuis als eerstelijnsgeneeskunde. Hierbij ligt de nadruk op praktische informatie waarmee u de volgende dag in de praktijk aan de slag kunt.

Onderwerpen die aan bod zullen komen: het ouderenbeleid van gemeenten en overheid, antidepressiva, Evidence Based Medicine, oncologische revalidatie en nog veel meer! De eerste dag wordt muzikaal afgesloten met een hapje en drankje. Op de tweede dag bespreken we o.a. Tolstoj’s boek 'De dood van Ivan Iljitsj' en ontvangen alle deelnemers een exemplaar van dit boek.

Wilt u zich inschrijven? Dat kan hier.

Het programmaboekje vindt u hier

We hopen u te mogen verwelkomen op 27 en/of 28 september!

 

Alle nieuwsberichten