Seniorenappartementen te huur in Leiden

donderdag 09 maart 2017

Het volledig vernieuwde Huis op de Waard is gelegen op een toplocatie aan de singel in hartje Leiden. Rondom een groene binnentuin worden 21 huurappartementen gebouwd waar senioren  zelfstandig kunnen wonen met een servicearrangement. De appartementen zijn ca. 48 m2 met een open keuken, een ruime badkamer en een aparte slaapkamer.

Met het arrangement Zorgeloos wonen kunt u vier maal per week van een warme 2-gangen maaltijd genieten in het gezellige grand café aan het water. Ook kunt u in het grand café de hele dag door onbeperkt koffie en thee drinken. Eenmaal per week wordt uw appartement schoongemaakt. En u heeft een abonnement op de alarmservice: onze 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Met één druk op de knop komt een zorgprofessional direct naar u toe. Een prettig idee!

De huurprijs voor het ruime tweekamerappartement is  € 710,- per maand. Het arrangement Zorgeloos wonen is verplicht en kost € 280,- per maand. Huis op de Waard wordt eind mei opgeleverd.

Interesse of kennismaken?

Neemt u dan gerust contact met  ons op. Gerda van der Tang staat u graag te woord. Stuur een e-mail naar gerda.vandertang@marente.nl of bel via 06 129 694 94.

 

Alle nieuwsberichten