Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Huis op de Waard in Leiden

In het centrum van Leiden is Huis op de Waard vernieuwd tot een prachtige en moderne woonzorglocatie. In 2017 verhuisden de bewoners terug naar gloednieuwe appartementen op hun oude vertrouwde plek.

Rondom een groene binnentuin zijn honderd appartementen gebouwd die woonruimte bieden voor diverse doelgroepen. Zo zijn er 20 huurappartementen waar senioren zelfstandig wonen met zorg en service via het zorgeloos wonen-arrangement. Er zijn 36 appartementen voor mensen die intensieve lichamelijke zorg nodig hebben. En ruim 44 appartementen zijn speciaal ingericht voor mensen met dementie, volgens het succesvolle 'kleinschalig wonen-concept'.

Ook heeft Huis op de Waard een belangrijke rol voor ouderen die in de omgeving wonen. Dagbesteding, een activiteitencentrum en een restaurant zijn daarvan enkele voorbeelden.

U bent altijd van harte welkom om langs te komen: lekker eten, deelnemen aan activiteiten, vrijwilligen, een persoonlijke rondleiding; het kan allemaal!

Hartelijke groet

Ingrid Parker,
Locatiemanager Huis op de Waard

Actueel

Huis op de Waard vaart mee in de Peurbakkentocht
Huis op de Waard
heeft deelgenomen aan de peurbakkentocht, onderdeel van de Leidse Lakenfeesten. De boot zag er prachtig uit en het bleef gelukkig droog. De Peurbakkentocht was een succes!

 

Meer actualiteiten

Activiteitenprogramma

In Huis op de Waard valt van alles te beleven. Elke maand kunnen bewoners rekenen op een bomvol activiteitenprogramma.

Bekijk programma

Uit eten in Huis op de Waard

In de restaurants van Marente kunt u op diverse avonden terecht voor een heerlijk themadiner en op vertoon van uw ledenpas krijgt u daar nog een gratis drankje bij. Iedereen is van harte welkom. Lekker een hapje eten en een babbeltje maken met buurtbewoners. Eet u ook een keer mee?

Lees meer

Adres en contact

Nieuwe Rijn 115
2312 JP Leiden
Telefoon 071 702 07 00 / 06 222 753 25 (bij geen gehoor) receptie.huisopdewaard@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook