Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Huis op de Waard in Leiden

In het centrum van Leiden is het Huis op de Waard vernieuwd tot een prachtige en moderne woonzorglocatie. De bewoners zijn in mei 2017, na verblijf op andere locaties, terug naar de gloednieuwe appartementen verhuisd.

Rondom een groene binnentuin zijn honderd appartementen gebouwd die woonruimte bieden voor diverse doelgroepen. Zo zijn er 21 huurappartementen waar senioren zelfstandig wonen met zorg en service via het zorgeloos wonen-arrangement. Er zijn 36 appartementen voor mensen die intensieve lichamelijke zorg nodig hebben. En ruim 44 appartementen zijn speciaal ingericht voor mensen met dementie, volgens het succesvolle 'kleinschalig wonen-concept'.

Ook heeft Huis op de Waard een belangrijke rol voor ouderen die in de omgeving wonen. Dagbesteding, een activiteitencentrum en een restaurant zijn daarvan enkele voorbeelden.

U bent altijd van harte welkom om langs te komen: lekker eten, deelnemen aan activiteiten, vrijwilligen, een persoonlijke rondleiding; het kan allemaal!

Hartelijke groet, Ingrid Parker, manager zorg

Actueel

In Leiden heeft de nieuwste Marente locatie, Huis op de Waard, na een grondige renovatie haar deuren geopend en dat vieren we met een gratis high tea op 4 juli.

Meer actualiteiten

Activiteitenprogramma

In Huis op de Waard valt van alles te beleven. Elke maand kunnen bewoners rekenen op een bomvol activiteitenprogramma.

Bekijk programma

Huurappartementen

In het nieuwe Huis op de Waard komen huurappartementen gericht op senioren. Ideaal voor mensen die nu of in de nabije toekomst thuiszorg nodig hebben.

Lees meer

De Kaarsemaaker

Huis op de Waard brengt regelmatig De Kaarsemaaker uit. Een gezellig blad voor bewoners met verhalen, foto's, puzzels en informatie.

Bekijk de Kaarsemaaker

Adres en contact

Nieuwe Rijn 115
2312 JP Leiden
Telefoon 071 702 07 00 huisopdewaard@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook