Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Huis op de Waard in Leiden

In het centrum van Leiden wordt het Huis op de Waard vernieuwd tot een prachtige en moderne woonzorglocatie. De bewoners verblijven tijdelijk in Liduina en Mariëngaerde in Warmond. In 2017 gaan de deuren van het nieuwe Huis op de Waard in Leiden weer open.

Hoe gaat de nieuwbouw eruit zien? Rondom een groene binnentuin worden 102 appartementen gebouwd die woonruimte bieden aan diverse groepen ouderen. Zo komen er 43 huurappartementen waar senioren zelfstandig wonen, zo nodig met thuiszorg. Er komen 15 appartementen voor mensen die intensieve, lichamelijke zorg nodig hebben. En ruim 44 appartementen worden speciaal ingericht voor mensen met dementie, volgens het succesvolle 'kleinschalig wonen concept' Kijk bijvoorbeeld hoe dit er bij Dever in Bernardus uitziet.

Ook krijgt Huis op de Waard een belangrijke rol voor ouderen die in de omgeving wonen. Dagbesteding, een activiteitencentrum en een restaurant zijn daarvan enkele voorbeelden.

Hartelijke groet, Gerda van der Tang, teamleider Zorg

Actueel

Op 13 oktober staat het Alzheimercafé in het teken van mantelzorg. Een mantelzorger van een partner met dementie vertelt over de mooie momenten die hij meemaakt, maar ook over momenten van woede en verdriet.

Meer actualiteiten

Activiteitenprogramma

In Huis op de Waard valt van alles te beleven. Elke maand kunnen bewoners rekenen op een bomvol activiteitenprogramma.

Bekijk programma

Huurappartementen

In het nieuwe Huis op de Waard komen huurappartementen gericht op senioren. Ideaal voor mensen die nu of in de nabije toekomst thuiszorg nodig hebben.

Lees meer

De Kaarsemaaker

Huis op de Waard brengt regelmatig De Kaarsemaaker uit. Een gezellig blad voor bewoners met verhalen, foto's, puzzels en informatie.

Bekijk de Kaarsemaaker

Tijdelijk adres

Herenweg 50
2361 ES Warmond
071 513 23 45
info@huisopdewaard.nl

Volg ons op:

LinkedIn Facebook