Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Huis op de Waard in Leiden

In het centrum van Leiden wordt het Huis op de Waard vernieuwd tot een prachtige en moderne woonzorglocatie. De bewoners verblijven tijdelijk in Liduina en Mariëngaerde in Warmond. Inmiddels is de bouw bijna klaar en eind mei verhuizen de bewoners naar hun gloednieuwe appartementen.

Rondom een groene binnentuin zijn honderd appartementen gebouwd die woonruimte bieden voor diverse doelgroepen. Zo komen er 21 huurappartementen waar senioren zelfstandig wonen met zorg en service via het zorgeloos wonen arrangement. Er komen 36 appartementen voor mensen die intensieve, lichamelijke zorg nodig hebben. En ruim 44 appartementen worden speciaal ingericht voor mensen met dementie, volgens het succesvolle 'kleinschalig wonen concept'. Kijk bijvoorbeeld hoe dit er bij Dever in Bernardus uitziet.

Ook krijgt Huis op de Waard een belangrijke rol voor ouderen die in de omgeving wonen. Dagbesteding, een activiteitencentrum en een restaurant zijn daarvan enkele voorbeelden.

Hartelijke groet, Ingrid Parker, manager zorg

Actueel

Het volledig vernieuwde Huis op de Waard is gelegen op een toplocatie aan de singel in hartje Leiden. Rondom een groene binnentuin worden 21 huurappartementen gebouwd waar senioren  zelfstandig kunnen wonen met een servicearrangement.

Meer actualiteiten

Activiteitenprogramma

In Huis op de Waard valt van alles te beleven. Elke maand kunnen bewoners rekenen op een bomvol activiteitenprogramma.

Bekijk programma

Huurappartementen

In het nieuwe Huis op de Waard komen huurappartementen gericht op senioren. Ideaal voor mensen die nu of in de nabije toekomst thuiszorg nodig hebben.

Lees meer

De Kaarsemaaker

Huis op de Waard brengt regelmatig De Kaarsemaaker uit. Een gezellig blad voor bewoners met verhalen, foto's, puzzels en informatie.

Bekijk de Kaarsemaaker

Adres en contact

Nieuwe Rijn 115
2312 JP Leiden
Telefoon 071 513 23 45 info@huisopdewaard.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook