Particuliere zorg en PGB

Heeft u geen indicatie maar toch thuiszorg nodig? Of wilt u zorg met een Persoonsgebonden Budget inkopen? Meerzorg is een particuliere thuiszorgorganisatie en al jaren een begrip in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek.

Bij Meerzorg heeft u de keuze. Van de zekerheid bij ondersteuning in het dagelijks leven tot een veilig gevoel bij 24-uurs zorg in de laatste levensfase. U houdt de regie en ontvangt de juiste zorg of begeleiding in uw eigen omgeving.

Particuliere thuiszorg vanaf 3 uur per dag

Voor minstens drie aaneengesloten uren per dag kunt u rekenen op een deskundige hulp bij u in huis. Deze thuiszorgmedewerker ondersteunt u bij de handelingen waarbij u dat nodig heeft. U bent op elk moment verzekerd van toegewijde zorg en aandacht.

Deskundige thuiszorg

De medewerkers van Meerzorg helpen u graag om verzorgd voor de dag te komen. Zij zijn uw steuntje in de rug. Vergeet u uw medicijnen wel eens? De medewerkers zetten het voor u klaar, zodat u die niet vergeet. De verzorgende en verpleegkundigen zijn opgeleid om medische en verzorgende handelingen te verrichten. Denk onder andere aan ondersteuning bij:

  • wassen
  • scheren
  • opstaan uit bed
  • steunkousen aantrekken
  • toiletgang
  • wondverzorging
  • toedienen van medicijnen

Betalen met of zonder Persoonsgebonden Budget

Met uw PGB kunt u de zorg zelf inkopen bij Meerzorg. Maar ook zonder indicatie kunnen wij zorg voor u regelen. Deze zorgkosten zijn voor uw eigen rekening. Een combinatie van PGB en extra particuliere zorg is ook mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact Meerzorg

Wilt u meer informatie of wilt u particuliere zorg inkopen? Bel of mail gerust naar Meerzorg.

Telefoon: (071) 409 32 78
E-mail: info@meerzorg.nu
Website: www.meerzorg.nu