Lunch en Leer - Hersenletsel

Lekker lunchen en tegelijk iets leren over de zorg voor uw naaste. Dat kan op de Lunch & Leer bijeenkomst van Marente. En uw naaste? Wij ontvangen hem/haar ook met een passende lunch, zodat u ontspannen aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Wij houden rekening met (di)eetwensen.

Thema: Hersenletsel

Het thema van de Lunch en Leer bijeenkomst is 'Hersenletsel'. Welke invloed heeft hersenletsel op het dagelijks leven van u en uw naaste, met welke ongemakken krijgt u te maken en welke hulpmiddelen kunnen daarbij helpen. Hoe zorgt u ervoor dat de maaltijd een gezellige bezigheid blijft als eten niet zo makkelijk gaat door een lichamelijke beperking. U krijgt handige tips rondom de verzorging van uw naaste en informatie over de ontwikkelingen met betrekking tot leven met hersenletsel.

De Lunch en Leer bijeenkomst wordt gegeven door toppers van Marente: de chef kok, de ergotherapeute en de wijkverpleegkundige.

Datum: Maandag 23 oktober 2017
Tijd: 11.30 - 13.30 uur
Plaats: De Wilbert in Katwijk
Aanmelden: 071 409 3223
Kosten: Leden € 9,-, niet-leden € 10,-

Aanmeldformulier Lunch & Leer op 23 oktober 2017

Fouten bij het verwerken

Bij het verwerken van de gegevens zijn de volgende fouten opgetreden. Corrigeer de relevante velden en probeer het alstublieft opnieuw.

Aanmeldformulier Lunch en Leer - Hersenletsel

Voer de code in de afbeelding in
De velden met een * zijn verplicht