Behandeling en advies

De paramedici van Marente hebben veel kennis en expertise in behandeling van ouderen en mensen met een chronische ziekte. Ook als u thuis woont kunt u een beroep doen op hun behandelingen. Bijvoorbeeld een fysiotherapeut als u slecht ter been bent. Of een psychologe als u tekenen van dementie denkt te zien.

 • Fysiotherapie

  Vele soorten klachten kunnen goed behandeld worden met fysiotherapie. Bij Marente kunt u rekenen op gecertificeerde fysiotherapeuten en korte wachtlijsten. Zo wordt u snel en vakkundig geholpen. In veel gevallen vergoedt uw verzekering de behandeling bij een van onze fysiotherapeuten.

  Meer over fysiotherapie
 • Ergotherapie

  Heeft u moeite met fietsen, een maaltijd bereiden of een deksel van een pot krijgen? Ergotherapie is paramedische zorg gericht op het uitvoeren van dagelijkse handelingen. In uw eigen omgeving doet u die handelingen het liefst zelf. Wanneer dit als gevolg van een lichamelijke beperking of geheugenproblemen niet altijd even goed gaat, helpen onze ergotherapeuten u graag.

  Meer over ergotherapie
 • Logopedie

  Communiceren, spreken, de stem gebruiken of eten en drinken, gaat niet bij iedereen zonder problemen. Bij Marente kunt u advies en therapie krijgen voor klachten die veel voorkomen bij ouderen of mensen met hersenletsel.

  Meer over logopedie
 • Voedings- en dieetadvisering

  Gezonde voeding is altijd belangrijk, zeker als u ziek bent, lichamelijke klachten heeft of onlangs geopereerd bent. Bij Marente krijgt u advies van een diëtist met veel kennis van klachten die op oudere leeftijd voorkomen.

  Meer over voedings- en dieetadvisering
 • Psychologie

  Ziekte, depressie, dementie of een aangrijpende gebeurtenis kunnen u uit balans brengen. De psycholoog kan u helpen deze klachten te diagnosticeren, ze zelf leren te herkennen en ermee te leren omgaan. Ook kan de psycholoog ondersteuning bieden aan de mantelzorgers en familieleden.

  Meer over psychologie
 • Maatschappelijk werk

  Zorg krijgen omdat u ziek bent of ouder wordt, kan ingrijpend zijn. Een maatschappelijk werker ondersteunt u en uw naasten bij praktische en emotionele vragen die te maken hebben met uw ziekte en behandeling. 

  Meer over maatschappelijk werk
 • Advisering chronisch zieken

  Heeft u een chronische ziekte en wilt u graag een persoonlijk advies over voeding, medicijngebruik of begeleiding? Maakt u dan eens kennis met één van onze gespecialiseerd verpleegkundigen.

  Meer over advisering chronisch zieken
 • Geestelijke verzorging

  Meer over geestelijke verzorging