Daarom werken bij Marente

Alleen met oprechte aandacht ontdekken we wie onze cliënten werkelijk zijn en wat hen beweegt. Wij willen weten wat hen ontroert, waarom ze lachen en waarvan ze genieten. Ben jij ook hoogstpersoonlijk in wat je doet?

Vacatures

Werken voor Marente betekent cliënten helpen de regie over hun leven te versterken. Zodat ze elke dag kunnen beleven zoals ze willen. Met hulp van familie, vrienden, buren en met jouw professionele ondersteuning.

Filter vacatures op sector
Alle vacatures

Opleidingen

Marente besteedt veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers. Samen met regionale opleidingscentra (ROC) verzorgen wij verschillende beroepsopleidingen in de zorg. Dit geeft je de mogelijkheid om werken en leren te combineren.

Alle opleidingen

Jouw functie

Marente heeft een breed aanbod van functies. Vooral in de zorg, maar ook in de ondersteuning. Lees de functies eens door en bekijk de video's over het beroep van verzorgende en verpleegkundige. Zit er wat voor jou bij?

Meer over de functies en beroepenvideo's

Onze mensen

Marente dat zijn wij. Collega's vertellen je hoogstpersoonlijk waarom zij voor Marente kiezen. Word jij ook onze collega?

Onze mensen aan het woord

Stageplaatsen

Marente biedt uitdagende stages in de zorg aan. Je kunt stage lopen binnen de directe zorgverlening, maar ook op andere plaatsen binnen onze organisatie. Marente is een officieel erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

Stages bij Marente

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger bent u van onschatbare waarde. Samen met de zorgprofessional en de mantelzorger ondersteunt u ouderen in hun dagelijks leven. Van samen de krant lezen tot het het rijden van de rolstoelbus.

Bekijk de mogelijkheden

Volg ons op:

LinkedIn Facebook