Daarom werken bij Marente

Alleen met oprechte aandacht ontdekken we wie onze cliënten werkelijk zijn en wat hen beweegt. Wij willen weten wat hen ontroert, waarom ze lachen en waarvan ze genieten. Dat vraagt om méér dan goede zorg: Hoogstpersoonlijke zorg!

Vacatures

Werken voor Marente betekent hoogstpersoonlijke zorg bieden. Met volle aandacht voor de cliënt persoonlijke, deskundige en betrokken zorg bieden. Juist die kleine dingen doen die ervoor zorgen dat cliënten zich thuis voelen.

Filter vacatures op sector
Alle vacatures

Opleidingen

Marente besteedt veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers. Samen met regionale opleidingscentra (ROC) verzorgen wij verschillende beroepsopleidingen in de zorg. Dit geeft je de mogelijkheid om werken en leren te combineren.

Alle opleidingen

Jouw functie

Marente heeft een breed aanbod van functies. Vooral in de zorg, maar ook in de ondersteuning. Lees de functies eens door en bekijk de video's over het beroep van verzorgende en verpleegkundige. Zit er wat voor jou bij?

Meer over de functies en beroepenvideo's

Onze mensen

Marente dat zijn wij. Onze medewerkers vertellen graag waarom zij voor Marente hebben gekozen. Wil jij samen met ons werken aan hoogstpersoonlijke zorg?

Onze mensen aan het woord

Stageplaatsen

Marente biedt uitdagende stages in de zorg aan. Je kunt stage lopen binnen de directe zorgverlening, maar ook op andere plaatsen binnen onze organisatie. Marente is een officieel erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

Stages bij Marente

Vrijwilligerswerk

Wanneer u een aantal uren per week vrij kunt maken en u graag wilt inzetten voor ouderen of bewoners van verpleeghuizen en verzorgingshuizen, wordt dan vrijwilliger bij Marente. Onze bewoners en hun familie waarderen uw hulp.

Werken als vrijwilliger

Volg ons op:

LinkedIn Facebook