Woensdag 14 maart: de Marente Vakantiebeurs

maandag 05 februari 2018

Na het succes van vorig jaar organiseert Marente in Rustenborch/Van Wijckerslooth voor de tweede keer de Vakantiebeurs. Op woensdag 14 maart 2018 tussen 14.00-19.00 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van vakantie, van zonvakantie tot vakantie met zorg. U komt toch ook?

Kom alvast in vakantiesferen

Er is van alles te doen en te beleven op de Vakantiebeurs. Op de informatiemarkt vindt u diverse ouderenvakantie-aanbieders die graag hun aanbod laten zien en u informatie geven over de mogelijkheden. Ook worden er presentaties gegeven, kunt u reisboeken inzien en genieten van de foto's van de Marente-uitstapjes.

Win mooie prijzen

Bij binnenkomst via de ingang van Rustenborch, ontvangt u een gratis lot waarmee u in de loterij om 15.30 uur prachtige prijzen kunt winnen, waaronder een rondvaart of geheel verzorgd uitstapje. Dit mag u niet missen, dus kom op tijd.

Eet gezellig mee

Tussen 17.00 uur en 19.00 uur kunt u genieten van het buffet en gerechten uit allerlei vakantielanden proeven. Eet u mee? Meld u dan aan via 071 409 3223 of mail ledenservice@marente.nl. Kosten voor het buffet bedragen € 5,- voor Marenteleden en €7,50 voor niet-leden.

Programma

Bekijk het uitgebreide programma

Alle nieuwsberichten