Kom naar de inloopavond ‘werken in de zorg’!

donderdag 01 februari 2018

Woensdag 21 februari a.s. organiseert Marente van 19.00 tot 20.30 uur een inloopavond over werken in de zorg. Gediplomeerde helpenden zorg en welzijn, verzorgenden IG, MBO en HBO verpleegkundigen kunnen deze avond informatie inwinnen én direct solliciteren. Ook studenten die een opleiding HBO-V of MBO zorg en welzijn niveau 3 of 4 volgen en een bijbaan of vakantiewerk zoeken in de zorg zijn van harte welkom!

Verschillende vacatures
Marente heeft vacatures door de hele Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden. Zowel in de thuiszorg, revalidatie als op diverse locaties. Openstaande vacatures in de thuiszorg zijn er voor wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk en verzorgenden. Voor de locaties hebben we vacatures voor kwaliteitsverpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en bijbanen voor studenten. Er is ook volop informatie te verkrijgen en er worden presentaties gegeven over werken leren bij Marente en de functie van kwaliteitsverpleegkundige.

Direct solliciteren en vast contract
Wil je direct solliciteren? Ook dat kan. Bij de medewerkers van P&O kun je gelijk een eerste oriëntatiegesprek voeren. Neem dan wel je CV, diploma (of overgangsbewijs voor studenten) en je legitimatiebewijs mee. Marente biedt een vast contract voor verzorgenden IG en verpleegkundigen. Een unieke kans dus!

Medewerkers informeren je persoonlijk
Stel al je vragen persoonlijk aan je toekomstige collega! Tijdens de inloopavond zijn verschillende medewerkers uit de thuiszorg en van diverse locaties aanwezig om te vertellen hoe het werk bij Marente is. Ook zijn er medewerkers van de afdeling kwaliteit & opleidingen aanwezig om de ontwikkelingsmogelijkheden te bespreken.

Werken en leren

Marente biedt opleidingsplaatsen voor verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4. Je werkt bij Marente en gaat één dag in de week naar school. We informeren je er graag over tijdens de inloopavond. Er zijn presentaties voor schoolverlaters en zij-instromers. Is je geldigheid van je BIG verlopen en wil je graag weer als verpleegkundige aan het werk? Bij Marente kan je je herregistratie van het BIG-register behalen. Interesse? Kom langs en informeer naar de mogelijkheden.

Mis het niet!
De inloopavond is in het kantoor van Marente aan de Rijnsburgerweg 2 in Voorhout, naast de dokterspost. Aanmelden is niet nodig. Graag tot dan!
Meer info: 071 406 1573. Liever direct solliciteren? Kijk dan bij onze vacatures.

 

Alle nieuwsberichten