Bernardus krijgt 4 sterren voor gastvrijheid

donderdag 23 november 2017

Volgens de Sterrengids 'Gastvrijheidszorg met Sterren' is het fijn toeven in Bernardus. De woonzorglocatie krijgt 4 van de 5 sterren. De jury zegt: "De vriendelijke medewerkers en meer dan 250 vrijwilligers doen erg hun best het de cliënten naar de zin te maken. Iedereen wordt gedag gezegd en zoveel mogelijk met de naam aangesproken. Iedereen is welkom, zowel familie, vrienden als buurtbewoners."

Locatiemanager Leo Bellekom is hartstikke trots. "Het is een ontzettend mooie score en een compliment aan alle medewerkers en vrijwilligers. Een paar jaar geleden kreeg Bernardus nog 2 sterren. De afgelopen tijd hebben we veel gedaan om de gastvrijheid te vergroten. We hebben de entree, het restaurant en diverse afdelingen vernieuwd en het interieur huiselijk gemaakt. Ook hebben we personeel getraind op gastvrijheid en een vriendelijke bejegening. Het is mooi dat je deze veranderingen terugziet in de beoordeling van de jury. Dat geeft energie om ermee door te gaan!"

In het juryrapport krijgt Bernardus een totaalscore van 8,1, waarbij vooral klantvriendelijkheid met 8,5 en ambiance met 8,4 goed gewaardeerd worden. Specifieke complimenten van de jury zijn: Mooie ruimtes, leuke en praktische keukens, gezellig restaurant en veel activiteiten. Over het personeel wordt opgemerkt "enthousiast management en enthousiaste medewerkers: dat gun je ieder verpleeghuis".

 

 

Alle nieuwsberichten