Geslaagde Dag van de Mantelzorg

maandag 13 november 2017

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg - die afgelopen week op verschillende dagen gevierd werd - organiseerden welzijnsorganisaties en gemeenten diverse activiteiten. Mantelzorgers die dagelijks zo belast zijn met zorgtaken mochten even ontspannen en genieten. Marente werkte daar natuurlijk graag aan mee! 

In Teylingen boden we een workshop en wellnessactiviteiten aan, zoals de drukbezochte workshop Dagelijkse Verzorging Thuis. Mantelzorgers gingen in gesprek met medewerkers van de Thuiszorg en Ledenservice op de informatiemarkt en op het wellnessplein werden zij in de watten gelegd door de pedicures en schoonheidsspecialisten van Ledenservice Marente. Ook genoten zij van een heerlijke lunch verzorgd door chefkok Willem Vogels en zijn team. Met een voldaan gevoel en een goed gevulde goodiebag gingen de mantelzorgers weer naar huis.

Ook de mantelzorgers van Lisse, Hillegom en Noordwijk kregen een goodiebag mee vol informatie, aanbiedingen, leuke gadgets en een uitnodiging voor het Mantelzorgdiner van Marente.

Heeft u de uitnodiging voor het Mantelzorgdiner gemist? Kijk dan voor meer informatie op www.marente.nl/mantelzorgdiner. Aanmelden kan tot 10 januari 2018. Wegens een maximaal aantal deelnemers behandelen wij de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Meer foto's van de Dag van de Mantelzorg in Teylingen vindt u op: www.welzijnteylingen.nl

Alle nieuwsberichten