Hospice De Mare is verzelfstandigd

dinsdag 05 september 2017

Met ingang van 1 september 2017 is Hospice De Mare als zelfstandige organisatie verder gegaan onder een eigen bestuur. Vorige maand tekenden de Raad van Bestuur van Marente en het nieuwe bestuur van Hospice de Mare de overeenkomst daartoe. Net als met Hospice Duin- en Bollenstreek heeft Marente een samenwerkingsovereenkomst met Hospice De Mare. Medewerkers van het hospice zijn formeel in dienst van Marente en gedetacheerd bij het hospice.

Het hospice staat met al haar kennis en expertise bekend om haar high care zorg en biedt de complex zieke mens een comfortabel laatste thuis. Er is plek voor zes terminaal zieke gasten.

Meer informatie over Hospice De Mare vindt u hier. Binnenkort vindt u hier ook de link naar de nieuwe website van het hospice.

 

 

 

De ondertekening van de verzelfstandiging afgelopen augustus. Met de klok mee: Het nieuwe bestuur Hospice de Mare; Roeland van Velzen (bestuursvoorzitter), Jules de Vries (secretaris en penningmeester) en Conny Bruggeman (bestuurslid). De twee overige bestuursleden waren niet aanwezig. Aan de andere zijde: Gerrit Jan Vos en Anneke Asberg, Raad van Bestuur van Marente.

 

 

Alle nieuwsberichten