Fancy Fair De Wilbert blijft groeien (26 aug 2017)

donderdag 20 juli 2017

De fancy fair van De Wilbert is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een niet meer weg te denken familie-evenement op de laatste zaterdag van de feestweek.
Ook dit jaar pakt De Wilbert op 26 augustus weer groots uit.

Natuurlijk zullen alle vertrouwde elementen niet ontbreken tijdens de fancy fair, die voor de 40-ste keer plaatsvindt. Het razendspannende enveloppenspel, de fleurige bloemen- en plantenstand, het populaire Rad van Avontuur met mooi prijzen, de curiosa en natuurlijk de spiksplinternieuwe scooter van 1800 euro die bij de loterij valt te winnen: wees gerust, het staat dit jaar allemaal weer op de agenda.
Wegens succes is er dit jaar ook weer verkoop van tweedehands kwaliteitskleding en meubilair.

In het restaurant en bij de haringkraam kun u genieten van diverse broodjes en snacks en bij mooi weer worden er op de barbecue in de binnentuin de heerlijkste gerechten bereid.
De ponyritjes bleken vorig jaar een dusdanig succes, dus ook dit jaar zal pony Kitty weer in de binnentuin te vinden zijn. Dit jaar hebben we naast de poffertjeskraam, het springkussen, het schminken en andere spellen ook een suikerspin- en een popcornmachine om het kinderfeest compleet te maken.

De opbrengst van de fancy fair komt geheel ten bate van het rijdend houden van de rolstoelbussen van De Wilbert en het organiseren van recreatieve activiteiten voor de bewoners van het verpleeghuis.

Loten voor de loterij zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie en bar in De Wilbert, maar ook bij een aantal collega's uit De Wilbert.

U bent van 09.00 - 15.30 uur van harte welkom op zaterdag 26 augustus in De Wilbert!

 

Alle nieuwsberichten