In beweging met Ronnie Gardiner

maandag 17 juli 2017

De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een oefenmethode die op een speelse manier gebruik maakt van ritme, muziek, beweging, spraak, gehoor en gevoel. De methode verbetert de samenwerking tussen de linker en de rechter hersenhelft. Dit heeft een positief effect op het concentratievermogen, geheugen, coördinatie, motorische vaardigheden en spraak, lees- en leervermogen. Marente organiseert in september weer een cursus RGM.

RGM geeft ook meer energie en zelfvertrouwen en zorgt voor een positieve levenshouding: u wordt er vrolijk van. De training is geschikt voor mensen met parkinson, dementie, hersenletsel, stress of een burn-out én voor gezonde ouderen. De drummer Ronnie Gardiner ontwikkelde deze methode samen met een aantal Zweedse neurologen. Door de methode worden verschillende hersendelen gestimuleerd. Al ruim 20 jaar wordt deze methode in Zweden gebruikt.

De RGM-cursus kunt u volgen in series van tien lessen van een uur. De cursus start dinsdag 5 september 2017 van 15.30-16.30 uur in Oegstgeest. Aanmelden kan tot dinsdag 22 augustus 2017.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer (071) 409 32 23 en/of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Kijk ook eens op www.marente.nl/cursussen

 

Alle nieuwsberichten