Zorgmedewerkers in het zonnetje

vrijdag 12 mei 2017

Ook dit jaar werd op 12 mei - de Dag van de Verpleging - een goed feestje gevierd door de thuiszorg en alle woonlocaties. De zorgmedewerkers werden uitgebreid in het zonnetje gezet. Tientallen medewerkers van kantoor hielpen mee in de zorg. Van beleidsmedewerkers, secretaresses, adviseurs, receptionisten tot en met het bestuur. Op een aantal locaties werden medewerkers bij de wisseling van de nacht- en dagdienst verrast met een lekker ontbijtje.

Traktaties
Naast gebak bij de koffie, konden de medewerkers van de woonzorglocaties en van de thuiszorg genieten van een feestelijke lunch. Susanne Rutten, manager Thuiszorg: "Onze collega's staan elke dag klaar voor onze cliënten. Wij waarderen hun inzet enorm. Daarom bedankten wij de teams vandaag met een lunch op de wijkteamlocaties. De lunch voor de thuiszorg werd grotendeels gesponsord door Thuisboodschap."

Van fietsrit tot het opknappen van de tuin
Het kantoorpersoneel ondersteunde in de zorg bij allerlei werkzaamheden. Deze varieerden van het opknappen van de  tuin tot  het maken van een fietsritje met een cliënt. Zowel bewoners als collega's in de zorg waardeerden de 'extra handjes van kantoor' enorm.

Alle nieuwsberichten