Bernardus opent Senioren-InternetCafé

woensdag 18 januari 2017

Bernardus in Sassenheim heeft de activiteiten voor computer-, tablet- en internetgebruik voor de bewoners van de Bernardus en senioren in Sassenheim en omstreken uitgebreid door het openen van een senioren-internetcafé.

Het senioren-internetcafé werkt samen met de vereniging SeniorWeb die in de week van 16 januari haar twintigjarig bestaan viert. SeniorWeb is een landelijke vereniging met meer dan 149.000 leden en 3000 vrijwilligers. Het Bernardus senioren-internetcafé is één van de 400 leercentrum locaties in Nederland waar ervaren senioren vrijwilligers getraind door SeniorWeb u helpen bij al uw digitale vragen.

Het senioren-internetcafé op het computerplein in Bernardus is een gezellige ontmoetingsplek waar beginners en gevorderden terecht kunnen voor advies over het gebruik van computers, tablets of iPad. Ook kunnen de vrijwilligers helpen met vragen over Windows, Apple en Android computer besturingsprogramma's en computerprogramma's zoals Internet, Mail, Skype en het versturen/ontvangen en opslaan van foto's. Men kan ook de eigen laptop, tablet of iPad meenemen om vragen te illustreren en te verduidelijken. Het senioren-internetcafé is open van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. De hulp is gratis en u kunt binnenlopen zonder afspraak.

 

Alle nieuwsberichten