De Marente Vakantiebeurs

donderdag 15 december 2016

Op 17 maart 2017 organiseert Marente de vakantiebeurs. Alles over vakanties voor ouderen met en zonder zorg. Marente organiseert deze vakantiebeurs omdat iedereen een vakantie verdient, ook als er zorg nodig is. De vakantiebeurs is interessant voor iedere oudere die er eens tussenuit wil en voor diegenen die mee willen als begeleider. Van 14.00 tot 20.00 uur kunt u deze dag langskomen in Jeroen in Noordwijk.

Er is van alles te doen en te beleven om alvast in vakantiesferen te komen. De beurs biedt u een informatiemarkt met onder andere De Zonnebloem en Reisbureau Vakantie en Zorg. Maar ook presentaties over vakantie met zorg en een foto-expositie. Ook kunt u kosteloos meedoen aan de loterij en prachtige prijzen winnen waaronder een luxe vakantie.
Tussen 17.00 uur en 19.00 uur kunt u genieten van het buffet en gerechten uit allerlei vakantielanden proeven. Eet u lekker mee? Meld u dan aan via
071 409 3223 of mail ledenservice@marente.nl. Kosten voor het buffet bedragen € 5,- voor Marenteleden en €7,50 voor niet-leden.

Ook in de avonduren bent u van harte welkom. Na uw werk kunt u eerst een hapje mee-eten en tot 20.00 uur de vakantiebeurs bezoeken. De toegang is gratis.


Alle nieuwsberichten