Over Marente

Marente heeft een belangrijke rol in de zorg en ondersteuning aan ouderen en kwetsbaren in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden. Zij ondersteunt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en leven. Daarnaast helpt Marente te revalideren of herstellen na een behandeling in het ziekenhuis of bij de huisarts. Voor de meest kwetsbare ouderen biedt Marente verblijf, zorg en behandeling in 14 woonlocaties, waaronder verpleeghuizen, woonzorglocaties en huurappartementen.

Wie is Marente

Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliënten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals. Eigen regie is daarbij altijd het uitgangspunt.

Lees meer

Samenwerken

Als regionale onderneming voor ouderenzorg bundelt Marente haar krachten zoveel mogelijk met andere partijen. Samen staan we sterk.

Bekijk partners

Organisatie en Bestuur

Marente wordt aangestuurd door de Raad van Bestuur. Jaarlijks legt Marente openbaar verantwoording af over het (financieel) beleid van het afgelopen jaar.

Lees meer

Alle nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Pers

Marente voorziet journalisten en verslaggevers graag van correcte informatie. Alle perscontacten lopen via de afdeling Marketing en Communicatie van Marente.

Lees meer

Volg ons op:

LinkedIn Facebook