Waarom Marente?

Bij Marente doen we alles hoogstpersoonlijk. Met volle aandacht voor de cliënt bieden onze medewerkers persoonlijke, deskundige en betrokken zorg. Ze leren cliënten echt kennen en weten wat zij belangrijk vinden. Nemen de tijd voor het vieren van hun verjaardag, of verplaatsen het bed zodat de cliënt van de zon kan genieten. Kleine dingen die zorgen dat cliënten zich thuis voelen.

Hoogstpersoonlijk

Marente biedt kwalitatief hoogwaardige zorg en diensten aan 20.000 cliënten in de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Oegstgeest en Voorschoten. Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliënten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals. Eigen regie is daarbij altijd het uitgangspunt. Adequate zorg is dan net zo hard nodig als passende hulp van familie, vrienden en buren.

De kernwaarden van Marente zijn ondernemend, samen en optimistisch. Dat zijn de waarden waar Marente in gelooft en waar ze voor staat.

Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Bekijk dan onze vacatures.

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Marente stimuleert de ontwikkeling van medewerkers. Daarom zijn er talloze opleidings- en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Maak bijvoorbeeld de overstap van het werken bij cliënten thuis naar een baan in de intramurale zorg. Andersom kan natuurlijk ook.

Werken op verschillende locaties

Bij Marente kun je werken voor verschillende diensten en op verschillende locaties en in de zorg bij mensen thuis.

Wil je meer weten over alle zorg en diensten die Marente biedt? Bekijk het overzicht van alle zorgdiensten.