Stage lopen

Marente is een lerende organisatie. Marente biedt diverse mogelijkheden om studenten de gelegenheid te geven zich te ontwikkelen in de praktijk. Wij bieden zowel stageplaatsen binnen de directe zorgverlening, als binnen onze behandel- en ondersteunende diensten. Voor stagiairs van de zorgopleidingen ROC Mondriaan, ROC Leiden, ROC ID-College worden de stages geregeld via het service bureau buitenschoolse leren (SBBL). Marente is een officieel erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

Stagevergoeding

Alle studenten MBO/HBO ontvangen een stagevergoeding. De vergoeding wordt toegekend indien er per beroepsvormingsjaar ten minste 144 uur stage wordt gelopen bij Marente. De stagevergoeding wordt toegekend op basis van een voltijdstage van gemiddeld 4 dagen per week. In het geval er minder stage wordt gevolgd, wordt de vergoeding naar rato van het aantal dagen toegekend.

Meer informatie

Voor informatie over stages binnen Marente kun je mailen naar: stage@marente.nl.

Solliciteren op een stage

Wanneer je interesse hebt om stage te lopen bij Marente, bekijk dan de onderstaande vacatures. Je kunt direct solliciteren via de button onderaan de vacaturetekst.

Lees meer over: