Opleidingen

Heb jij ook een hart voor de zorg en wil jij graag iets voor anderen betekenen? Dan ben je bij Marente aan het juiste adres. Marente investeert namelijk graag in de opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers. Wij bieden diverse BBL opleidingen aan, zoals:

  • Opleiding verzorgende IG niveau 3
  • Opleiding tot verpleegkundige niveau 4
  • Opleiding tot verpleegkundige niveau 5

Steek jij graag de handen uit de mouwen en doe je het liefst ervaring op de werkvloer op? Ook dan zit je goed bij Marente. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om werken en leren te combineren. Je kunt bijvoorbeeld ervaring op doen in één van de woonzorglocaties of in de thuiszorg.

Afhankelijk van je opleiding, heb je binnen 2 tot 4 jaar je diploma in bezit. Dat is natuurlijk mooi, maar dan? Bij Marente zijn er regelmatig vacatures waardoor je bij ons kunt blijven werken. En je kunt daarnaast blijven leren, want Marente biedt interne bijscholingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan de cursus 'fysieke belasting' of de cursus 'voorbehouden & risicovolle handelingen'.

Wil je meer informatie over de diverse opleidingen of over de mogelijkheid van werken-en-leren? Neem dan gerust contact met ons op via 071 4093388 of werving@marente.nl. Wij helpen je graag!