Werken bij Marente

Een nieuwe baan met een vast contract voor Verzorgende IG, Kwaliteitsverpleegkundige,  Verpleegkundige in de Wijk en (Junior)Wijkverpleegkundige. Marente maakt het mogelijk.

Vacatures

Bij Marente zijn we ervan overtuigd dat door hoogstpersoonlijke zorg cliënten de regie over hun leven kunnen versterken. Wil jij hier ook aan bijdragen? Kijk dan snel bij de vacatures!

Filter vacatures op sector
Alle vacatures

Beroepenvideo's

Heb je altijd al willen weten wat werken bij Marente inhoudt? Onze mensen vertellen je hoogstpersoonlijk waarom werken in de zorg zo mooi is. Bekijk snel de beroepenvideo's!

Bekijk de beroepenvideo's

Jouw functie

Marente heeft een breed aanbod van functies. Vooral in de zorg, maar ook in de ondersteuning. Lees de functies eens door en bekijk de video's over het beroep van verzorgende en verpleegkundige. Zit er wat voor jou bij?

Meer over de functies

Onze mensen

Marente dat zijn wij. Collega's vertellen je hoogstpersoonlijk waarom zij voor Marente kiezen. Word jij ook onze collega?

Medewerkers vertellen

Opleidingen

Heb jij ook een hart voor de zorg en wil jij graag iets voor anderen betekenen? Dan ben je bij Marente aan het juiste adres.

Alle opleidingen

Stageplaatsen

Marente biedt uitdagende stages in de zorg aan. Je kunt stage lopen binnen de directe zorgverlening, maar ook op andere plaatsen binnen onze organisatie. Marente is een officieel erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

Stages bij Marente

Onze vrijwilligers

Marente dat zijn wij. Vrijwilligers vertellen je hoogstpersoonlijk waarom zij voor Marente kiezen. Ga je ook bij ons vrijwilligen?

Vrijwilligers vertellen

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger bent u van onschatbare waarde. Samen met de zorgprofessional en de mantelzorger ondersteunt u ouderen in hun dagelijks leven. Van samen de krant lezen tot het het rijden van de rolstoelbus.

Bekijk de mogelijkheden

Volg ons op:

LinkedIn Facebook