Huurappartementen Huis op de Waard

In 2017 opende het nieuwe Huis op de Waard in Leiden. Daar zijn 21 huurappartementen voor zelfstandig wonende ouderen. Ideaal voor mensen die thuiszorg krijgen of deze in de nabije toekomst nodig hebben. U kunt namelijk ook gebruikmaken van de vele voorzieningen van Huis op de Waard*. Een hapje eten of meedoen aan activiteiten: u bent van harte welkom!. Zo woont u zelfstandig, maar niet alleen!

Criteria voor huurappartementen

Er is veel belangstelling voor de huurappartementen van Huis op de Waard. Een deel is gereserveerd voor cliënten die al in Huis op de Waard wonen en een zorgindicatie hebben. Voor de overige appartementen hanteren wij de volgende twee criteria om te bepalen wie er in aanmerking komt:

  1. Uw inkomen valt onder de sociale huurgrens.
  2. U voldoet aan één van de volgende criteria:
    a.    U bent 70+ en u krijgt persoonlijke verzorging of verpleging aan huis (thuiszorg)
    b.    U bent 85+ en u ontvangt op dit moment geen zorg;
    c.    U heeft een partner die reeds woonachtig is in Huis op de Waard.

De thuiszorg in Huis op de Waard wordt door Marente Thuiszorg geleverd. U kunt dus rekenen op professionele zorgverlening. Lees meer over de thuiszorg van Marente.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Neemt u contact op met Annette Holwerda via 071 409 32 63 (ma t/m do) of annette.holwerda@marente.nl.

 

* De voorzieningen zijn niet in de huurprijs inbegrepen, zodat mensen zelf kunnen bepalen of ze er gebruik van willen maken. De prijzen van diverse voorzieningen worden nog vastgesteld.