Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

De Wilbert in Katwijk

U bent van harte welkom bij De Wilbert. De beste manier om iets over deze mooie woonlocatie te weten te komen, is door er te zijn. U zult dan merken dat De Wilbert een gastvrij huis is, waar familie, vrijwilligers en mensen uit de buurt graag komen. Er worden veel gezellige activiteiten georganiseerd voor bewoners, maar ook voor u als u nog zelfstandig woont en graag anderen ontmoet en gezamenlijk iets wilt ondernemen.

Bewoners kunnen met hun naasten geregeld "uit in eigen huis".

De Wilbert is gelegen in Katwijk aan den Rijn en omringd door veel groen. Het is er heerlijk wandelen in de Binnentuin en langs de dierenweide. Ik nodig u graag uit voor een rondleiding.

Hartelijke groet, Pien van der Niet - Manager Zorg Katwijk

Actueel

Dinsdag 17 januari werd op feestelijke wijze het expertisecentrum Katwijkse Ziekte met het vitaliteitscentrum in De Wilbert officieel geopend. Het expertisecentrum biedt patiënten met Katwijkse Ziekte de best mogelijke behandeling.

Meer actualiteiten

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Overdag bij Marente

Enkele dagdelen per week komt u bij De Wilbert voor begeleiding of dagbehandeling. Een mooie oplossing voor u en uw naasten. 

Bekijk mogelijkheden

Activiteitenprogramma

Een mooi kunstwerk schilderen, een klassiek concert of een film kijken. Er is van alles te beleven in De Wilbert.

Bekijk alle activiteiten

Cliëntenraad De Wilbert

De cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners van De Wilbert en bezoekers van bijvoorbeeld de dagbesteding. Dit doen zij door geregeld met het management te overleggen en hen te adviseren.

Lees verder

Voorzieningen

Rondleiding

Organisatie

360 graden view

Adres en contact

Overrijn 7
2223 ER Katwijk
Telefoon (071) 406 15 00 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook