Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Gerto in Voorhout

Welkom bij Gerto. Een gezellige locatie, rustig gelegen aan de rand van Voorhout. Het bestaat uit twee delen: het Rozenpad voor mensen met dementie en het BNS-gebouw voor mensen met een lichamelijke beperking. In beide delen is veel aandacht voor het behoud van eigenwaarde van de cliënt.

Het Rozenpad is in 2017 gebouwd en was één van de eerste kleinschalige woonvormen van Marente. Het bestaat uit 3 woningen met ieder 6 bewoners waar in huiselijke sfeer samen wordt geleefd. Iedereen kan zich vrij door de woningen bewegen. In het BNS gebouw is plaats voor 22 mensen met een lichamelijke beperking, deze plekken worden in 2018 uitgebreid naar 32. 

Hartelijke groet,

Angela Schubert
Locatiemanager Gerto en Bolero

Rondleiding

Organisatie

Actueel

Het is altijd fijn als onze bewoners en hun familieleden tevreden zijn. Onderstaand compliment ontvingen wij van de familie van een geliefde bewoner die jarenlang bij ons op het Rozenpad in Gerto heeft gewoond.

Meer actualiteiten

Wonen met zorg

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt voelen. U heeft zelf de regie en maakt uw eigen keuzes. Natuurlijk voorzien van de nodige zorg.

Meer over wonen met zorg

360 graden view

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Gouden PREZO

Gerto heeft het gouden Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

Voorzieningen

Adres en contact

Rijnsburgerweg 4
2215 RA Voorhout
Telefoon (0252) 26 22 22 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook