Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Gerto in Voorhout

Wilma van Weeghel

Welkom bij Gerto. Dit woonzorgcentrum is in 2007 gebouwd en bestaat uit 15 appartementen. Het ligt recht tegenover het Overbosch in Voorhout op het terrein van de BNS. Naast Gerto ligt het 'Het Rozenpad': een kleinschalige woonvoorziening waar mensen met dementie samen met vijf anderen in een huiselijke sfeer wonen. De gezamenlijke woonkamer is modern ingericht en de grote ramen zorgen voor veel zonlicht. Via de woonkamer is het afgeschermde terras bereikbaar, voor de mooie dagen.

Hartelijke groet, Wilma van Weeghel - teamleider Gerto

Rondleiding

Organisatie

Actueel

Het is altijd fijn als onze bewoners en hun familieleden tevreden zijn. Onderstaand compliment ontvingen wij van de familie van een geliefde bewoner die jarenlang bij ons op het Rozenpad in Gerto heeft gewoond.

Meer actualiteiten

Wonen met zorg

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt voelen. U heeft zelf de regie en maakt uw eigen keuzes. Natuurlijk voorzien van de nodige zorg.

Meer over wonen met zorg

360 graden view

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Gouden PREZO

Gerto heeft het gouden Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

Voorzieningen

Adres en contact

Rijnsburgerweg 4
2215 RA Voorhout
Telefoon (0252) 26 22 22 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook