Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Revalidatie Marente in Warmond

Welkom bij hét regionale centrum voor geriatrische revalidatie. Op een prachtige plek in Warmond in een groene omgeving kunt u tijdelijk revalideren na een verblijf in het ziekenhuis. Met als ultiem doel om daarna weer zelfstandig thuis te kunnen wonen. In het revalidatiecentrum werken alle specialisten en revalidatiedeskundigen bij elkaar op één locatie. Van fysiotherapeuten tot ouderengeneeskundigen. Het revalidatiecentrum heeft een aparte afdeling voor herstelzorg.

Wilt u weten hoe het revalidatiecentrum er van binnen uitziet of wilt u meer informatie over revalideren? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groet, Heidy 't Jong, manager Revalidatie Marente

 

 

Actueel

In Warmond werd gisteren op feestelijke wijze Revalidatie Marente; het regionale centrum voor geriatrische revalidatie, geopend.

Meer actualiteiten

Revalideren bij Marente

Op een prachtige plek in Warmond in een groene omgeving is hét regionale revalidatiecentrum gevestigd. Hier kunt u tijdelijk revalideren na een verblijf in het ziekenhuis, met als ultiem doel om daarna weer zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Lees meer

De Boeg

Tijdelijk wonen in De Boeg, als het thuis even niet lukt. Voor acuut zwaardere zorg of een intensieve herstelperiode na een ziekenhuisbezoek.

Herstelzorg in de Boeg

Voorzieningen

Adres en contact

Mgr. Aengenentlaan 1
2361 GB Warmond
Telefoon (071) 305 19 99 revalidatie@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook