Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Jeroen in Noordwijk

Jolanda van Honk

U bent welkom bij Jeroen. Jeroen is een moderne woonzorg locatie voor ouderen, midden in het centrum van Noordwijk, tegenover de winkelstraat. In onze appartementen kunt u aangenaam wonen, meedoen aan de sociale en culturele activiteiten en gebruik maken van alle voorzieningen.

Jeroen is enkele jaren geleden gerenoveerd en zowel de appartementen, als het binnenplein en het restaurant, zijn ruim en modern. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelt en wij helpen u daar graag mee. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien met persoonlijke zorg, ontmoeting en aandacht. Aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven zo de moeite waard maken.

Voor familieleden van bewoners staat onze deur altijd open. Eet gezellig mee in het restaurant, of stap even binnen voor een praatje en een kopje koffie met uw familielid. Bij activiteiten kunt u altijd meedoen of meehelpen.

Wilt u een keer komen kijken? Wij geven u graag een rondleiding.


Hartelijke groet,

Jolanda van Honk,
Locatiemanager Zorg Noordwijk

 

Actueel

Net als vorige week, werd Jeroen ook vandaag bezocht door een groep zeer jonge kunstenaars van de Noordwijkse School.

Meer actualiteiten

Activiteitenprogramma

Er is een uitgebreid jaarprogramma aan activiteiten. Van een aspergediner tot een optreden van de Zeekanters. Mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom!

Bekijk alle activiteiten

Uit eten in Jeroen

In de restaurants van Marente kunt u op diverse avonden terecht voor een heerlijk themadiner en op vertoon van uw ledenpas krijgt u daar nog een gratis drankje bij. Iedereen is van harte welkom. Lekker een hapje eten en een babbeltje maken met buurtbewoners. Eet u ook een keer mee?

Lees meer

Dagbesteding in Jeroen

Enkele dagdelen per week komt u bij Jeroen voor dagactiviteiten en begeleiding. Een mooie oplossing voor u en uw naasten. 

Bekijk mogelijkheden

Zorgkaart Nederland

Jeroen staat op Zorgkaart Nederland, de onafhankelijke vergelijkingssite in de zorg. Bekijk wat anderen van Jeroen vinden of laat zelf uw waardering achter.

Ga naar Zorgkaart

Wonen met zorg

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt voelen. U heeft zelf de regie en maakt uw eigen keuzes. Natuurlijk voorzien van de nodige zorg.

Meer over wonen met zorg

Bewonersraad

De bewonersraad behartigt de belangen van de bewoners van Jeroen en bezoekers van bijvoorbeeld de dagbesteding. Dit doen zij door geregeld met het management te overleggen en hen te adviseren.

Lees verder

Voorzieningen

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Organisatie

Zilveren PREZO

Jeroen heeft het zilveren Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

Algemene informatie

Wij hebben allerlei informatie over het wonen in Jeroen gebundeld. Handig voor bewoners van Jeroen en familieleden.

Bekijk informatie

Adres en contact

Jeroenspark 1
2201 KS Noordwijk
Telefoon (071) 365 17 00 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Rondleiding

360 graden view

Volg ons op:

LinkedIn Facebook