Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Jeroen in Noordwijk

Willeke van Delft

Welkom bij Jeroen. De locatie is gevestigd in het centrum van Noordwijk-Binnen tegenover de winkelstraat. Jeroen is enkele jaren geleden gerenoveerd en zowel de appartementen als het binnenplein en het restaurant zijn ruim en modern. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelt en wij helpen u daar graag mee. Wilt u een keer komen kijken, dan geven we u graag een rondleiding.

Hartelijke groet, Willeke van Delft - Manager Zorg Noordwijk

 

Actueel

Dinsdagavond 14 maart was de jaarlijkse Jeroensavond. Traditiegetrouw treden deze avond vrijwilligers, cliënten van 's Heeren Loo, personeel en dit jaar zelfs een groepje bewoners (deelnemers van het theatercafé) op voor onze bewoners.

Meer actualiteiten

Activiteitenprogramma

Er is een uitgebreid jaarprogramma aan activiteiten. Van een aspergediner tot een optreden van de Zeekanters. Mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom!

Bekijk alle activiteiten

Dagbesteding in Jeroen

Enkele dagdelen per week komt u bij Jeroen voor dagactiviteiten en begeleiding. Een mooie oplossing voor u en uw naasten. 

Bekijk mogelijkheden

Zorgkaart Nederland

Jeroen staat op Zorgkaart Nederland, de onafhankelijke vergelijkingssite in de zorg. Bekijk wat anderen van Jeroen vinden of laat zelf uw waardering achter.

Ga naar Zorgkaart

Wonen met zorg

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt voelen. U heeft zelf de regie en maakt uw eigen keuzes. Natuurlijk voorzien van de nodige zorg.

Meer over wonen met zorg

Bewonersblad Klaroen

Jeroen brengt geregeld de Klaroen uit. Een gezellig blad voor bewoners met verhalen, foto's, puzzels en informatie.

Bekijk De Klaroen

Cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners van Jeroen en bezoekers van bijvoorbeeld de dagbesteding. Dit doen zij door geregeld met het management te overleggen en hen te adviseren.

Lees verder

Voorzieningen

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Organisatie

Zilveren PREZO

Jeroen heeft het zilveren Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

Adres en contact

Jeroenspark 1
2201 KS Noordwijk
Telefoon (071) 365 17 00 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Rondleiding

360 graden view

Volg ons op:

LinkedIn Facebook