Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Berkhout in Lisse

Bianca de Nijs

Welkom bij Berkhout. Een sfeervolle woonvoorziening aan de rand van Lisse, vlakbij Keukenhof en het winkelcentrum. In Berkhout wonen 66 ouderen in één- of tweepersoons appartementen. In het prachtige grand café of op het terras kunt u lekker eten, een kopje koffie drinken en andere mensen ontmoeten. Het terras kijkt uit op een levendige dierenweide. Komt u gerust een keer kijken.

Hartelijke groet, Bianca de Nijs - Manager Zorg

 

Actueel

Berkhout is gestart met de aanbouw van 22 appartementen voor mensen met dementie. Twee bewoners hebben 20 april het feestelijke startschot gegeven.

Meer actualiteiten

Wonen in Berkhout

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt voelen. U heeft zelf de regie en maakt uw eigen keuzes. Natuurlijk voorzien van de nodige zorg.

Meer over wonen met zorg

Dagbesteding in Berkhout

Enkele dagdelen per week komt u bij Berkhout voor dagactiviteiten of begeleiding. Een mooie oplossing voor u en uw naasten. 

Bekijk mogelijkheden

Samen doen

Mantelzorg

Vrijwilligerswerk

Activiteiten

Klaverjassen, zingen of een film kijken. Er is van alles te beleven in Berkhout.

Bekijk de activiteiten

Ruimtes te huur

Zoekt u een leuke locatie voor een feestje, cursus, vergadering, verjaardag of een andere activiteit? Bij Berkhout zijn twee verschillende ruimtes te huur. 

Bekijk de ruimtes

Cliëntenraad Berkhout

De cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners van Berkhout. Dit doen zij door geregeld met het management te overleggen en hen te adviseren.

Lees verder

Voorzieningen

Rondleiding

Adres en contact

Berkhoutlaan 15
2161 EL Lisse
Telefoon (0252) 43 22 00 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Gouden PREZO

Berkhout heeft het gouden Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

360 graden view

Volg ons op:

LinkedIn Facebook