Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Hofwijck in Oegstgeest

In augustus opende het volledig gerenoveerde Hofwijck haar deuren en namen de bewoners hun intrek in het prachtige vernieuwde pand. Hofwijck is ideaal gelegen in een rustige, groene omgeving in hartje Oegstgeest, met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en de Hofvijver. In Hofwijck wonen ouderen met een intensieve zorgvraag in zes kleinschalige woongroepen in een huiselijke sfeer. Daarnaast is hier Hospice De Mare gevestigd, waar een team van professionals en vrijwilligers er alles aan doet om de laatste levensfase zo aangenaam mogelijk te maken.

Tevens zijn er op de begane grond acht huurappartementen gerealiseerd voor senioren waar zij zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Op de begane grond treft u ook een gezondheidscentrum met o.a. huisartspraktijk Actea, fysiotherapie Oud Oegstgeest, Stottercentrum Rijnland en een priklocatie van SCAL.

Heeft u interesse of wilt u kennismaken? U bent meer dan welkom!

Hartelijke groet,

Renate Claassen,
Locatiemanager Hofwijck

 

Actueel

Anita Stavleu, eerst verantwoordelijk verzorgende bij Hofwijck in Oegstgeest, organiseerde een onvergetelijke meezingmiddag in Hofwijck.

Meer actualiteiten

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Wonen met zorg

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt voelen. U heeft zelf de regie en maakt uw eigen keuzes. Natuurlijk voorzien van de nodige zorg.

Meer over wonen met zorg

Organisatie

Adres en contact

Hazenboslaan 38
2341 SC Oegstgeest
Telefoon (071) 409 33 33 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Rondleiding

Volg ons op:

LinkedIn Facebook