Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Van Wijckerslooth in Oegstgeest

Welkom bij Van Wijckerslooth. Maak kennis met dit verpleeghuis aan de rand van het Bos van Wijckerslooth in Oegstgeest. Bij ons kunt u rekenen op een gastvrije ontvangst, een team van deskundige en professionele hulpverleners en enthousiaste vrijwilligers. Zij hebben oprechte belangstelling voor wie u bent en wat u van belang vindt in uw leven. U woont in uw eigen appartement en kunt naar wens gebruikmaken van ons restaurant. In Van Wijckerslooth kunnen ook ouderen met dementie terecht. Zij wonen in zes kleinschalige woongroepen in een huiselijke sfeer. Komt u gerust eens een kijkje nemen! 

Hartelijke groet,

Willeke van Delft
Locatiemanager Van Wijckerslooth en Rustenborch

Actueel

Optreden Huiskoor groot succes

Gisteren heeft het Huiskoor van Rustenborch/Van Wijckerslooth opgetreden voor alle bewoners. Leuk voor deelnemers én publiek!

Meer actualiteiten

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Overdag bij Marente

Enkele dagdelen per week komt u bij Van Wijckerslooth voor begeleiding of dagbehandeling. Een mooie oplossing voor u en uw naasten. 

Bekijk mogelijkheden

Voorzieningen

Rondleiding

360 graden view

Zilveren PREZO

Van Wijckerslooth heeft het zilveren Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

Adres en contact

Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest
Telefoon (071) 517 12 34 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Organisatie

Volg ons op:

LinkedIn Facebook