Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Bernardus in Sassenheim

Leo Bellekom

Bernardus staat bekend om zijn sfeer en gezellige mensen. Met elkaar valt er altijd wel iets te beleven. Wij bieden een aantrekkelijk activiteitenprogramma wat altijd met uw wensen kan worden uitgebreid. In het gastvrije restaurant, maar ook in verschillende andere ruimtes, worden vele aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. We sluiten vaak af met een hapje en een drankje.

Graag luisteren we naar uw wensen, die we met behulp van ervaren medewerkers, vrijwilligers en familie invullen. We willen vooral dat u zich thuis voelt. 'Leef uw leven' zoals u dat wenst.

Maar oordeel vooral zelf: proef de sfeer, schuif aan, maak een praatje. U bent van harte welkom.

Hartelijke groet,
Leo Bellekom, Manager Zorg Sassenheim

Actueel

Meccano, voor velen herinneringen aan speelgoed uit hun jeugdjaren maar voor anderen, jong en oud, is het nog steeds veelzijdig technisch speelgoed met bijzondere mogelijkheden.Het Meccano Gilde Nederland organiseert op 30 september a.s. voor de tweede keer een meccano-expositie in Bernardus.

Meer actualiteiten

Dagbesteding

Eenvoudig gezegd brengt u een of meer dagdelen van de week in Bernardus door. U wordt daar gastvrij ontvangen en u kunt deelnemen aan activiteiten die u aanspreken.

Meer over dagbesteding

Dagbehandeling voor jonge mensen met dementie

Ook op jonge leeftijd kan iemand dementie krijgen. Als dat gebeurt, staat het leven op z'n kop. Gespecialiseerde behandeling in Bernardus kan een enorme steun zijn.

Bekijk mogelijkheden

Fietsmaatjes Bernardus

Bij Bernardus staat een rolstoelfiets. Dit is een tandem met plaats voor een rolstoel. Stichting Fietsmaatjes zorgt voor een vrijwilliger die het trapwerk doet. 

Meer over Fietsmaatjes

Kleinschalige zorg

In Bernardus is speciaal woonetage Dever ingericht voor mensen met dementie. Dever heeft drie gloednieuwe woonkamers waar kleinschalige zorg wordt geboden.

Meer over Dever

Bewonersblad Paraplu

Bernardus brengt elke twee maanden de Paraplu uit. Een gezellig blad voor bewoners met verhalen, foto's, puzzels en informatie.

Bekijk de Paraplu

Activiteitenprogramma

Klaverjassen, zingen of een film kijken. Er is van alles te beleven in Bernardus.

Bekijk de activiteiten

Cliëntenraad Bernardus

De cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners van Bernardus en bezoekers van bijvoorbeeld de dagbesteding. Dit doen zij door geregeld met het management te overleggen en hen te adviseren.

Lees verder

Voorzieningen

Rondleiding

Zilveren PREZO

Bernardus heeft het zilveren Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

Adres en contact

Hoofdstraat 82
2171 AV Sassenheim
Telefoon (0252) 34 51 00 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Organisatie

Volg ons op:

LinkedIn Facebook