Onze zorgbemiddelaars geven u graag persoonlijk advies

Bel 071 409 33 33

Alle huizen

Rustenborch in Oegstgeest

Peter van Heur

Welkom bij Rustenborch. Het woonzorgcentrum ligt aan de rand van het Bos van Wijckerslooth en op een kwartier wandelafstand van het centrum. Het is in 2010 nieuw gebouwd en de appartementen zijn ruim en modern opgezet. Ik nodig u van harte uit om een keer te komen kijken. En als u er dan toch bent, loopt u dan ook even binnen in het prachtige Herinneringsmuseum.

Hartelijke groet, Peter van Heur, teamleider Rustenborch

Actueel

Zorgorganisaties Marente en de Gemiva-SVG Groep weten elkaar sinds een aantal jaar goed te vinden.

Meer actualiteiten

Wonen met zorg

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt voelen. U heeft zelf de regie en maakt uw eigen keuzes. Natuurlijk voorzien van de nodige zorg.

Meer over wonen met zorg

Dementie

Voor mensen met  dementie en hun naasten bieden wij zorg en begeleiding. Van ondersteuning bij het opstaan tot het stimuleren van bewegen.

Lees meer over dementie

Overdag bij Marente

Enkele dagdelen per week komt u bij Rustenborch voor dagactiviteiten en begeleiding. Een mooie oplossing voor u en uw naasten. 

Bekijk mogelijkheden

Activiteitenprogramma

Een mooi kunstwerk schilderen, een potje Jeu de Boules spelen of een film kijken. Er is van alles te beleven in Rustenborch, ook als u in de omgeving woont.

Bekijk alle activiteiten

Herinneringsmuseum

Zowel oude als jonge bezoekers zijn van harte welkom om herinneringen op te halen en de dagelijkse gebruiksvoorwerpen uit de jaren '30 en '40 te bewonderen.

Lees meer

Rondleiding

360 graden view

Gouden PREZO

Rustenborch heeft het gouden Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Lees meer over PREZO

Voorzieningen

Organisatie

Adres en contact

Apollolaan 384
2341 AV Oegstgeest
Telefoon (071) 517 61 61 info@marente.nl

Bekijk Routebeschrijving

Volg ons op:

LinkedIn Facebook