Wijkteam Leiden

Sinds oktober 2017 kunnen inwoners van Leiden ook Marente inschakelen als zij thuiszorg nodig hebben. U krijgt uw zorg van een kleinschalig team van verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen: Wijkteam Leiden. Een vertrouwd gezelschap dat u ondersteunt als het niet meer lukt om alles zelf te doen.

Het is fijn om zelfstandig thuis te wonen en zelf te bepalen hoe uw leven eruit ziet. Het wijkteam van Marente in Leiden helpt u om zoveel mogelijk zelf te blijven doen. Eventueel met hulp van familie of anderen uit uw omgeving. U heeft daarbij zelf de touwtjes in handen. De thuiszorgmedewerkers vullen dit aan met professionele zorg waar u dit nodig heeft. Zij hebben goed contact met de huisartsen in Leiden.

Thuiszorg in Leiden

Het wijkteam Leiden werkt van Huis op de Waard en komt bij cliënten in heel Leiden. Er is geen wachtlijst en het is mogelijk om direct te starten met de zorg. Een verwijzing of indicatie is niet nodig. Na aanmelding bespreekt u uw behoefte met de wijkverpleegkundige. De wijkverpleging wordt vergoed vanuit de zorgtverzekeringswet en er geldt geen eigen bijdrage.

Contact

Via onderstaande contactgegevens krijgt u direct contact met één van de thuiszorgmedewerkers van het wijkteam.

Telefoonnummer

06 30 04 48 90

E-mail

wijkzorg.leiden@marente.nl