Hulp bij het huishouden

Heeft u een huishoudelijke hulp nodig? Wij regelen dat graag voor u. Via onze dochteronderneming Meerzorg krijgt u een vaste, betrouwbare hulp die bij u past. Op de dagen dat het u uitkomt.

Zoals u het wenst

De hulp kan u ondersteunen bij zeer uiteenlopende huishoudelijke taken. Bijvoorbeeld stofzuigen, ramen zemen en de afwas doen. U bespreekt zelf met de hulp welke werkzaamheden gedaan worden en op welke dagen. Voor Meerzorg gaat huishoudelijke hulp verder dan schoonmaken. Ook een goed gesprek vinden zij vanzelfsprekend.

Gaat de hulp op vakantie of is zij ziek, dan wordt er voor vervanging gezorgd. Ook verzorgt Meerzorg de kassiersfunctie: zij betalen de hulp uit en u krijgt hiervoor een factuur. Zo is het altijd goed geregeld.

Kosten huishoudelijke hulp

De huishoudelijke hulp die voor u wordt ingezet, kost u € 17,25 per uur. Minimale afname: 3 uur.

Ledenvoordeel

Bent u lid van Marente, dan krijgt u korting en betaalt u € 16,75 per uur.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Marente via tel. 071 409 32 78 of gebruikmaken van onderstaand aanmeldformulier. Meerzorg heeft ook een eigen website www.meerzorg.nu.

Aanmeldformulier

 

Fouten bij het verwerken

Bij het verwerken van de gegevens zijn de volgende fouten opgetreden. Corrigeer de relevante velden en probeer het alstublieft opnieuw.

Aanmeldformulier Hulp bij het huishouden
Voer de code in de afbeelding in
De velden met een * zijn verplicht