Het is fijn om thuis te wonen, ook als u niet alles meer zelf kunt doen. Marente biedt thuiszorg op momenten dat u dit nodig heeft. Bijvoorbeeld als u ziek bent of als u wilt herstellen.

 • Verzorging en verpleging thuis

  Zorg bij u aan huis. Uw wijkverpleegkundige coördineert de zorg en stemt deze af met u en de mensen om u heen. Van opstaan in de ochtend tot wondverzorging of pijnbestrijding.

  Meer over verzorging en verpleging thuis
 • Uw wijkteam

  Waarschijnlijk ziet u ze wel eens fietsen op weg naar hun cliënt: medewerkers van de thuiszorg in het wit met oranje kraagjes.

  Meer over uw wijkteam
 • Hulp bij het huishouden

  Heeft u een huishoudelijke hulp nodig? Wij regelen dat graag voor u. Via onze dochteronderneming Meerzorg krijgt u een vaste, betrouwbare hulp die bij u past. Op de dagen dat het u uitkomt.

  Meer over hulp bij het huishouden
 • Nachtzorg

  Het is ook mogelijk om thuiszorg voor in de nacht aan te vragen. Bijvoorbeeld ter controle of als er een bepaalde zorgtaak ’s nachts uitgevoerd moet worden. Nachtzorg kan ook nodig zijn in de laatste levensfase.

  Meer over nachtzorg
 • Specialistische verpleging

  U heeft complexe verpleegkundige zorg nodig op verzoek van uw huisarts of medisch specialist. Bijvoorbeeld omdat u een infuus heeft voor de bestrijding van ernstige pijn of sondevoeding nodig heeft.

  Meer over specialistische verpleging
 • De laatste levensfase

  Bent u of is uw naaste terminaal ziek? Laat de casemanagers palliatieve zorg van Marente u ondersteunen in de laatste levensfase. Deze gespecialiseerde verpleegkundigen komen bij u thuis en richten zich op het zoveel mogelijk instandhouden van de kwaliteit van uw leven, pijnbestrijding en -verzachting.

  Meer over de laatste levensfase
 • Alarmering

  Als er iets onverwachts gebeurt, dan is het prettig als u alarm kunt slaan. De Professionele Achterwacht geeft u de zekerheid van acute hulp bij noodgevallen. Eén druk op de knop en binnen 30 minuten staat er een deskundige ziekenverzorgende voor uw deur.

  Meer over alarmering
 • Particuliere zorg

  Heeft u geen indicatie maar toch thuiszorg nodig? Of wilt u zorg met een Persoonsgebonden Budget inkopen? Meerzorg is een particuliere thuiszorgorganisatie en al jaren een begrip in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek.

  Meer over particuliere zorg
 • Thuisbegeleiding

  Soms zijn er perioden in uw leven dat u ondersteuning nodig hebt bij het oplossen van problemen. De medewerkers van de Thuisbegeleiding Marente kunnen u begeleiden en ondersteunen om het leven weer op orde te brengen, zodat u zelf de draad weer op kunt pakken.

  Meer over thuisbegeleiding