Revalideren bij Marente

Op een prachtige plek in Warmond in een groene omgeving is hét regionale revalidatiecentrum gevestigd. Hier kunt u tijdelijk revalideren na een verblijf in het ziekenhuis, met als ultiem doel om daarna weer zelfstandig thuis te kunnen wonen.

 

Alle specialismen onder één dak

In het revalidatiecentrum werken alle specialisten en revalidatiedeskundigen bij elkaar op één locatie. Van fysiotherapeuten tot ouderengeneeskundigen. Het revalidatiecentrum heeft een aparte afdeling voor herstelzorg in Kees Verkerk. Bent u opgenomen (geweest) in het ziekenhuis omdat u:

  • een CVA (beroerte) heeft gehad;
  • een nieuwe heup of knie heeft gekregen;
  • een (heup)fractuur heeft opgelopen na een val;
  • een amputatie heeft moeten ondergaan; of
  • een ernstige ziekte heeft en conditie moet opbouwen.

Dan bent u voor revalidatie bij Marente aan het goede adres.

Persoonlijke revalidatie

De revalidatieteams, verzorgenden, verpleegkundigen, artsen en verschillende disciplines werken nauw samen. Zij stellen samen met u een persoonlijk revalidatieplan op. Met training en therapie werkt u aan uw herstel. Wij zorgen ervoor dat u het vertrouwen krijgt in uw eigen kunnen en werken samen met u aan uw terugkeer naar huis. De revalidatiezorg van Marente gaat verder dan alleen behandeling. U krijgt ook advies over hulpmiddelen of aanpassingen in huis. Afgestemd op uw situatie.

Kosten

Geriatrische revalidatie wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor revalidatiezorg hoeft u geen eigen bijdrage te betalen. U krijgt alle kosten vergoed minus het wettelijke eigen risico. Meer informatie over de vergoeding van de revalidatiezorg en het eigen risico kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Wij adviseren u om deze voorwaarden daarop goed na te lezen. Als u vragen heeft over de vergoeding van de geriatrische revalidatiezorg, neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar. Vragen over de zorg zelf kunt u uiteraard gewoon aan de zorgverleners bij Marente stellen, zoals u gewend bent. Marente heeft een contract afgesloten met alle verzekeraars voor het leveren van geriatrische revalidatiezorg.

Vragen of afspraak maken?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht bij onze zorgbemiddelaars. U kunt voor uzelf contact zoeken, maar ook als u familie, hulpverlener of mantelzorger bent. Bel naar (071) 409 33 33 voor meer informatie.