Revalidatie

U kunt tijdelijk bij Marente wonen als u klaar bent met uw behandeling in het ziekenhuis, maar onvoldoende hersteld bent om thuis te wonen. In het verpleeghuis kunt u rustig herstellen, of juist hard aan uw revalidatie werken, zodat u daarna weer zelfstandig thuis kunt wonen.

 • Revalidatie

  Op een prachtige plek in Warmond in een groene omgeving is hét regionale revalidatiecentrum gevestigd. Hier kunt u tijdelijk revalideren na een verblijf in het ziekenhuis, met als ultiem doel om daarna weer zelfstandig thuis te kunnen wonen.

  Meer over revalidatie
 • Herstelzorg

  Wanneer u net een operatie heeft gehad, kan het zijn dat u zo verzwakt bent dat u niet direct naar huis kunt, ook niet met hulp van de thuiszorg of uw familie. Bij Marente kunt u in dat geval terecht om aan te sterken. U verblijft in ons revalidatiecentrum en krijgt hulp met bijvoorbeeld wassen en aankleden.

  Meer over herstelzorg
 • Tijdelijk verblijf (ELV)

  Heeft u tijdelijk meer zorg nodig dan u thuis kunt krijgen? Bijvoorbeeld omdat u geopereerd bent of omdat er iets anders gebeurd is. Dan kunt u, in overleg met uw huisarts, tijdelijk naar een woonzorglocatie van Marente.

  Meer over tijdelijk verblijf (ELV)
 • Logeren - respijtzorg

  Veel mensen kunnen lang thuis blijven wonen dankzij de hulp van een partner, kinderen of anderen. Als die zorg wegvalt, is thuis blijven wonen misschien tijdelijk niet mogelijk. U kan dan bij Marente komen logeren. 

  Meer over logeren - respijtzorg