Ledenmagazine Thuis!

Drie keer per jaar wordt het ledenmagazine Thuis! gemaakt, vol mooie artikelen, boeiende verhalen en interessante aanbiedingen. Regelmatig plaatsen wij hier mooie artikelen uit eerder verschenen magazines. Bekijk het ledenmagazine mét interview met André van Duin.

Ontvang het ledenmagazine Thuis!

Wilt u ook het ledenmagazine Thuis! drie keer per jaar ontvangen en profiteren van alle voordelen? Word dan lid van Marente via dit aanmeldformulier.

 


90 jaar en wekelijks op het water

Weer of geen weer, elke woensdagochtend komt 'De senioren Recreatie roeiclub' op de Kagerplassen bij elkaar om te sloeproeien. Genieten van de prachtige omgeving, fit blijven en vooral gezellig samenkomen. De groep bestaat uit ongeveer 30 ouderen. Vincent Groenendijk is met 90 jaar de oudste van het stel.

Lees het hele artikel hier.

 


Diep ademhalen lukt gelukkig weer


Ans Pieters (74) was al een tijdje snel moe. “Ik kon nog geen twee stappen zetten of ik moest alweer gaan zitten. Zo uitgeput was ik dan.” Ze had er geen idee van dat haar vermoeidheid iets met haar hart te maken kon hebben. Haar verbazing was dan ook groot toen de artsen iets later op een hartfilmpje zagen dat ze een hartinfarct had gehad.

Lees hier het hele artikel.

 

 

 

 

 


Eind mei zullen de deuren van Huis op de Waard in Leiden weer open gaan. De bewoners zullen na twee jaar weer terugkeren naar het compleet vernieuwde Huis op de Waard. Om deze terugkeer te vieren, is een speciale Leidse uitgave van het magazine Thuis! gemaakt, die is gestuurd naar de omwonenden van Huis op de Waard. Deze editie wilden we u niet onthouden! Neemt u gerust een kijkje in de .

 

 

 


Janneke Brinkman - kunstenares, ambassadeur en mantelzorger

Janneke Brinkman (68) heeft een rijkgevuld leven. Dit jaar viert ze haar 25-jarig jubileum als kunstenares.De serviezen, kalenders en postzegels met haar planten- en vlindermotieven zijn razend populair. "Het moet kloppen, daar ben ik bioloog voor. Maar het moet ook móói worden." Ook maakt ze tijd voor haar gezin en geniet ze van haar kinderen en tien kleinkinderen. Ondertussen is ze al jaren ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds.

Lees het hele artikel hier.