Voordelen voor leden

Het lidmaatschap van Marente levert veel op. In de eerste plaats krijgt u korting op diensten, cursussen en activiteiten op het gebied van zorg, comfort en gezondheid. Daarnaast valt drie keer per jaar het magazine Thuis! bij u op de mat.

Diensten aan huis

Heeft u behoefte aan de professionele achterwacht bij alarmering? Of iemand die thuis uw zicht, gehoor of gebit controleert? Als lid van Marente profiteert u van een groot aanbod van diensten aan huis. Handig als u niet meer zo goed ter been bent. Via het overzicht kunt u meer informatie opvragen of een dienst aanvragen. Bekijk alle diensten aan huis.

Kortingen

Alle leden van Marente krijgen korting bij verschillende bedrijven en instanties in de regio. Bijvoorbeeld bij Vegro Thuiszorgwinkel, Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Zorgverzekeraar Zilveren Kruis en diverse zwembaden en sportscholen. Bekijk het volledige overzicht kortingen.

Cursussen

Speciaal voor onze leden selecteren wij diverse cursussen en trainingen waar u voor een voordelig tarief aan mee kunt doen. Of het nu een iPad-cursus is, of een Medische training voor ouderen, bij Marente zit u goed. In het cursusoverzicht staan de details en de kosten. Bekijk de cursussen.
Als verzekerde van Zorg en Zekerheid profiteert u van aantrekkelijke vergoedingen voor cursussen die u volgt. Bekijk het .

Eropuit

Gezellig eropuit, samen met andere leden. Ook daarvoor zit u goed bij Marente. Met uw ledenpas kunt u voordelig genieten van culturele en muzikale uitstapjes en deelnemen aan creatieve en smaakvolle activiteiten in de omgeving. Bekijk de activiteiten en uitjes.

Kosten

Kiest u voor extra gemak en welzijn? Dan ontvangt u naast het aantrekkelijke ledenvoordeel op diensten en cursussen, ook driemaal per jaar het magazine THUIS! Het lidmaatschap kost u slechts € 23,00 per jaar per huishouden. Meld u aan en profiteer van de voordelen.

Ledenvoordeel

U kunt direct gebruik maken van uw ledenvoordeel door per dienst of cursus het aanmeldformulier in te vullen.

Voorwaarden

Meer informatie over de voorwaarden van het lidmaatschap, de diensten, cursussen, activiteiten en uitstapjes leest u in de

Contact

Wilt u meer weten over de ledenservice van Marente? Heeft u nog vragen over onze diensten of over het lidmaatschap? Of wilt u juist uw ervaring met ons delen? Wij luisteren graag naar u. Vul het formulier in en stel uw vraag of plaats uw opmerking.

Fouten bij het verwerken

Bij het verwerken van de gegevens zijn de volgende fouten opgetreden. Corrigeer de relevante velden en probeer het alstublieft opnieuw.

Contactformulier Ledenservice

De velden met een * zijn verplicht