Lid van Marente

U wilt graag comfortabel ouder worden in uw eigen omgeving? Met het lidmaatschap van Marente profiteert u van vele voordelen en services. Bijvoorbeeld iemand die persoonlijk uw maaltijden of boodschappen bezorgt. Korting op uw zorgpremie bij Zorg en Zekerheid en het Zilveren Kruis. Een iPad cursus in uw eigen tempo en gezellige uitstapjes in uw omgeving. Word lid voor 23 euro per jaar.

 • Kennismaken

  Het lidmaatschap van Marente levert veel op. In de eerste plaats krijgt u korting op diensten, cursussen en activiteiten op het gebied van zorg, comfort en gezondheid. Daarnaast valt drie keer per jaar het magazine Thuis! bij u op de mat.

  Meer over kennismaken
 • Diensten aan huis

  Heeft u behoefte aan de professionele achterwacht bij alarmering? Of iemand die thuis uw zicht, gehoor of gebit controleert of uw boodschappen bezorgt? Als lid van Marente profiteert u van een groot aanbod van diensten aan huis. Handig als u niet meer zo goed ter been bent. Via het overzicht kunt u meer informatie opvragen of een dienst aanvragen.

  Meer over diensten aan huis
 • Kortingen

  Alle leden van Marente krijgen korting bij verschillende bedrijven en instanties in de regio. Bijvoorbeeld bij Vegro Thuiszorgwinkel, Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid of Zilveren Kruis en diverse zwembaden en sportscholen. Word lid voor € 23,- per jaar.

  Meer over kortingen
 • Cursussen

  Speciaal voor onze leden selecteren wij cursussen en trainingen waar u voor een voordelig tarief aan mee kunt doen. Of het nu de cursus 'Koken met Joop' is of de 'Medische training voor ouderen', bij Marente zit u goed. Klikt u door voor de details en de kosten.

  Meer over cursussen
 • Eropuit

  Gezellig eropuit, samen met andere leden. Ook daarvoor zit u goed bij Marente. Speciaal voor u organiseren wij regelmatig activiteiten en uitjes in de omgeving. Met uw ledenpas kunt u exclusief genieten van culturele en muzikale uitstapjes en deelnemen aan creatieve en smaakvolle activiteiten. U bent van harte welkom.

  Meer over eropuit
 • Ledenmagazine Thuis!

  Drie keer per jaar wordt het ledenmagazine Thuis! gemaakt, vol mooie artikelen, boeiende verhalen en interessante aanbiedingen. Regelmatig plaatsen wij hier mooie artikelen uit eerder verschenen magazines. Bekijk het ledenmagazine mét interview met André van Duin.

  Meer over ledenmagazine Thuis!
 • Lid worden

  Om gebruik te kunnen maken van alle diensten, kortingsmogelijkheden en om u in te schrijven voor cursussen en activiteiten van Marente, registreert u zich eerst als lid van Marente.

  Meer over lid worden